fbpx

Training ‘Veerkracht’ (driedaagse)


Onzekere economische tijd?
Behoefte aan duurzame verbindingen in en vanuit je team of organisatie?
Hoe geef jij vorm aan veerkracht

Wat is veerkracht ?
Levens-kunst, volwassen gedrag, het hart op de goeie plek, gezond verstand, verantwoordelijkheid…  leiderschap. Dit zijn slechts enkele synoniemen. Als je het samengestelde woord splitst (Veer-Kracht) begrijp je het toch meteen? Niet?

Je plie, et ne romps pas…’ lees je in de fabels van La Fontaine.
Veel meer dan over nederigheid gaat dit oude verhaal over veerkracht.

Veerkracht bepaald het verschil tussen verdwijnen of jouw verhaal te schrijven, te be-leven.
Veerkracht prikkelt en inspireert. Vaak wensen we stabiliteit, zo kan je controle houden.
Dat kost moeite, aandacht en tijd.

Wat hoor je te weten? ‘Relax nothing is under control’ maar het vertrekt bij jou!
Aandacht en betrokkenheid! Integritiet. Hoe breng je ervaring en kennis over naar je teamleden?
Hoe handel je bij een eerste contact? Wat speelt mee in contractonderhandelingen?
Hoe manage je je team in individuele gesprekken? Hoe gebruik je individuele ‘kracht’ in plaats van overtuiging bij gesprekken over functioneringsgesprekken of loononderhandelingen?

Of je begint hier en nu met investeren in flexibilitiet en onderneemt de tocht van ongekende ontwikkelingen in eigen leiderschap. Jij alleen maakt die keuze, jij alleen maakt het verschil.

Wat zijn jouw ervaringen en conclusies? 
Het is belangrijk dat ervaringen een stem krijgen die gehoord worden en dat je bijdrage én die van je medewerker worden (h)erkent!

Chaos-tijd
We hoeven niet eens ver te kijken om te merken dat mensen op zoek zijn naar evenwicht. En dat is niet altijd even eenvoudig met de nodige uitnodigingen in hun persoonlijk leven, relatie en werk. Vaak raakt hun energie verstoord, gaat hun zelfvertrouwen bergaf en verliezen ze hun noodzakelijke veerkracht. Vaak wordt hun gedrag pijnlijk en zijn de prestaties lager dan verwacht.

Je medewerker is een sleutelfiguur
Je wil natuurlijk je medewerkers niet verliezen maar merkt dat motivatie en beloning lang niet voildoende zijn om de hele situatie te kunnen overbruggen.
Met dit korte traject wordt een stuk helderheid en ondersteuning gebracht in de onderstroom van wie we zijn en hoe we fungeren binnen groepen. 

Onderweg naar fysieke en mentale veerkracht

VOOR WIE
Deze driedaagse is gericht aan teamleaders.
Aan mensen die met gezonde passie hun visie overdragen.

WAT BRENGT HET
Met deze training op maat krijg je een sterke tool aangereikt om samen met jouw team of organisatie .
Deze korte vorming wil jouw team of organisatie te ondersteunen in veerkracht, integriteit en persoonlijke ontwikkeling.

Medewerkers voelen zich (h)erkent, gezonder en meer in positieve verbinding met zichzelf en de ander. De voordelen komen enkel ten guntse van je organisatie.

Kennis

over de hoe we als individu denken en van waaruit we handelen is crusiaal

HOE WERKT HET
Na afspraak volgt er een (online) intakegesprek met alle deelnemers om het team of de groep te leren kennen. Er wordt gepeild naar het wederzijdse verwachtingen en motivatie van de deelnemers.

Dan begint de training van twee dagen. Of die dagen aaneensluitend zijn of niet wordt samen bekeken. De training kunnen doorgaan ter plekke of op een samen besproken locatie.

Tijdens de training wordt theoretische achtergrond en oefeningen meegegeven over hoe we veerkrachtig in het leven kunnen staan. Cases worden besproken en er is voldoende ruimte om onderling af te toetsen..

KOST
Het volledige programma kost € 1.499 excl. 21% BTW en omvat:

  • Persoonlijke intake
  • tweedaagse training
  • tussentijdse opdrachten
  • 1 opvolgdag

Indien er een extra ruimte dient te worden gehuurd voor deze dagen, wordt die apart in rekening gebracht.

Je inschrijving is definitief na ontvangst van de factuur.

Annulatie kan tot 1 maand voor de cursus zonder kosten. Bij een annulatie in de laatste maand voor het begin van de cursus bezorgen we 50% van het inschrijvingsgeld terug of kan u zorgen voor een vervanger. Er is geen terugbetaling mogelijk bij laatijdige annulatie (7 dagen voor de cursus) of bij niet opdagen.

In geval van overmacht kan de cursus uitzonderlijk worden afgelast of uitgesteld. In dat geval wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald.

 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.