fbpx www.massage-info.be
'Reset' dag

‘Reset’ dag

Een ‘reset’ dag is een dag die je je medewerkers cadeau kan doen. Als bedanking of attentie op een speciale dag of tijdens een team-building of gewoon op een doordeweekse dag op het werk.

Je medewerkers kunnen tijdens de dag genieten van een lichaamsbehandeling (op kledij) op een massagetafel. Elke persoon krijgt dertig minuten ‘reset-tijd’: twintig minuten behandeling  en tien minuten gesprek.

Op één dag kunnen er maximaal tien reset-behandelingen worden gegeven.

'Reset' dag

PRAKTISCHE INFO

Het volledige ‘reset’ dag kost € 490 (excl. BTW) zonder transportkost en omvat tien ‘reset’-behandelingen plus persoonlijke duiding.

Een Resetdag vindt plaats bij jou op kantoor of in het bedrijf. Het enige wat hiervoor nodig is, is een rustige ruimte met daglicht waarin we niet gestoord worden.

Indien hiervoor een extra ruimte dient gehuurd te worden, wordt die apart in rekening gebracht.

'Reset' dag

Je inschrijving is definitief na ontvangst van de factuur.

Annulatie kan tot 1 maand voor de cursus zonder kosten. Bij een annulatie in de laatste maand voor het begin van de cursus bezorgen we 50% van het inschrijvingsgeld terug of kan u zorgen voor een vervanger. Er is geen terugbetaling mogelijk bij laatijdige annulatie (7 dagen voor de ‘reset’-dag) of bij niet opdagen.

In geval van overmacht kan de ‘reset’-dag uitzonderlijk worden afgelast of uitgesteld. In dat geval wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald.