Reset behandeling

Reset behandeling

Neem even de tijd… en vind je balans!


Een Reset-behandeling wordt gegeven op een massagetafel en op losse kleding.
Er wordt geen olie gebruikt.

Helend voor lichaam en geest.
Een revitaliserende Reset-behandeling maakt het mogelijk om op korte tijd opnieuw in je zelfherstellend vermogen te dalen en om je eigen rust en ontspanning te hervinden via een korte, intense, krachtige en/of zachte behandeling.

Deze rituele en deugddoende behandeling is een combinatie van verschillende behandelingsmethodes, zoals zen-shiatsu, tuina, jin shin jyutsu, voetreflexologie, holistic pulsing, cranio-sacraal en verschillende massagetechnieken.

De verkwikkende Reset-behandeling verbetert de concentratie en vermindert het gevoel van stress en vermoeidheid. Het is een ideale behandeling ter preventie van burn-out, pijn en stress maar ook om heerlijk te ontspannen.

Studies tonen aan dat meer dan de helft van de klachten die leiden tot ziekteverzuim, gerelateerd zijn aan stress. Aan de andere kant van de balans, zien we dat massages bij 80% van de mensen zorgen voor een daling van stress-gerelateerde klachten.

Om de positieve effecten van een behandeling of massage te combineren met de realiteit en het ritme van een werkdag, is de Reset-massage een ideale formule. In een korte tijd zorgt deze vorm van massage voor positieve effecten, die meteen voelbaar zijn. Na een Reset-massage voel je je verkwikt, gegrond, meer gefocust en in balans!

‘En of het een reset was! Alsof er een donkere, zware mist plots wegzakte uit mijn lichaam en rust in de plaats kwam! 🙏‘ E.M.

‘Super ontspannend, wat een helende behandeling. Ik had even tijd nodig om terug te komen…’ H.D.

‘Ik voel me als herboren’ J.V.D.

‘Persoonlijk hou ik enorm van de combinatie van verschillende technieken. Echt waar ik behoefte aan had. Dank je voor het respectvolle ‘bad’!’ I.G.

PRAKTISCHE INFO

Reset behandeling  (60 min.) €65