Deprecated: Required parameter $submit_text follows optional parameter $list in /customers/d/9/4/lucjansen.be/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/helpers.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/9/4/lucjansen.be/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/helpers.php:14) in /customers/d/9/4/lucjansen.be/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 700 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/9/4/lucjansen.be/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/helpers.php:14) in /customers/d/9/4/lucjansen.be/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 708 Over mij | InBalans

Over mij

Wat ben ik blij dat ik ervoor koos om mijn levensmissie te aanvaarden en in de wereld te zetten. Een missie waarbij ik mijn talenten, wijsheid en kennis mag gebruiken, als onderdeel van een groter geheel.

Ik hou van mensen, van een gezond leven, van gedreven zijn en van leven als volwassen man, met speelsheid. Ik hou ook van wat niet zichtbaar en toch voelbaar is, van de positiviteit waartoe mensen vanuit verbindende kracht in staat zijn, van de grootheid van ons unieke zijn, van opladen en ontladen. Van wat mensen drijft en beweegt.

In de lijn van de verwachting
Mijn leven lag in de lijn van de verwachting: opgroeien, opleiding(en), samenleven, huis kopen en verbouwen, drie kinderen, een fijne maar bezige carrière in de reclame- en communicatiewereld,… tot alles in mezelf vastliep door toenemende onderhuidse conflicten. Stilaan werd ik machteloos in het wegduwen van wat ik altijd al voelde en wist, mijn pijnlijke schaduwkant kwam meer en meer aan de oppervlakte. En toen nam mijn lichaam het over.

Mijn ongekend wijs lichaam
Ik werd ziek. Het licht van levensvreugde verdween samen met mijn kracht. Ik voelde me een slachtoffer dat niet de aandacht kreeg die het verdiende. Ik leefde in een innerlijke strijd en voelde me bedolven onder zwakte, zwaarte en negativiteit. In deze ‘donkere nacht van de ziel’ leefde ik in een spiraal die donkerder en moedelozer werd met de dag. Wilde ik wel beter worden….?

Helder moment
En toen hoorde ik in mezelf een luide stem ‘foert’ zeggen. Foert tegen alles wat ik voor de ogen of voor het oordeel van anderen wilde bereiken of worden. Ik  probeerde om mezelf in een pak te wringen waar ik eigenlijk nooit in zou passen. Dat pak kostte me levenskracht en nodeloze moeite. Ik dank nog altijd de bewuste dag dat mijn lichaam me de uitnodiging gaf om dit in te zien.

Ik mag anders zijn…
Eindelijk stemde ik mezelf toe om thuis te komen in mezelf en mijn grote gevoeligheid, begaafdheid en wijsheid te omarmen in verbinding met mijn omgeving. Sindsdien voel ik me dankbaar voor de onophoudelijk slingerende weg vol inzichten en beweging. En ik mag onderweg mezelf bewust de vraag stellen of wat ik doe ‘klopt’.

Wat heb jij nodig?
Na diepgaande opleidingen in lichaamswerk, coaching en therapeutisch werk, begeleid ik mensen in hun unieke en specifieke groeiproces. Tijdens deze sessies inspireer, verbind en begeleid ik zowel vrouwen als mannen individueel en als koppel.

Tijdens elke sessie gaan we op zoek naar wat er leeft en waar gerichte aandacht naartoe mag gaan. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van gespreks- en ontspanningstechnieken eventueel aangevuld met gepast lichaamswerk. Elke sessie wordt op maat aangeboden en gebeurt in gezamelijk overleg.

Namasté