fbpx www.massage-info.be
Onderweg

Herbronningsreis Ierland

een tintelend gevoel

‘De wandelingen waren zo mooi. De grafheuvels en andere krachtplaatsen bezoeken gaf me een tintelend gevoel. Soms had ik het gevoel dat de hemel de aarde raakte…’ R.V.G.

wat een rijke ervaring

‘In Ierland voelde ik mezelf thuiskomen, wat een rijke ervaring! Dit was een fascinerende en adembenemende reis. Ik kende het land maar zoals nu had ik het nog nooit beleefd!’ A.D.

stille getuigen

‘De herbronning naar Ierland heeft me diep geraakt! Alles wat er was, mocht er zijn. De prachtige landschappen, de mysterieuze bomen en eeuwenoude stenen momumenten. Allemaal stille getuigen van een intens verleden.’ S.D.V.G.

omarmen & verwarmen

‘En of het een herbronning was … de kracht en de energie die Ierland uitstraalt blijven me tot op heden nog steeds omarmen & verwarmen. Er gaat geen dag voorbij of ik denk terug aan die fantastische reis…’ L.V.B.

pure inspiratie

‘De plaatsen die we bezochten waren één voor één pareltjes. Ik heb mijn hart geheel onverwacht verloren aan Ierland. Alsof ik werd ondergedompeld in een warm bad. Pure inspiratie! Al was de reis slechts vier dagen lang, het leek alsof de tijd stilstond en ons eindeloos omarmde. Een aanrader!’ S.V.M.

Jammer genoeg is de reis die gepland was voor mei 2020 omwille van Covid 19 niet doorgegaan…

Stuur me een bericht als je wenst op de hoogte te blijven van de volgende herbronningsreis naar Ierland, of houd mijn nieuwsbrief in het oog voor de laatste info hierrond!

Meer info rond dagoverzicht, prijs en vluchtgegevens volgen ten gepaste tijde!

Tijd voor een volgende stap?
Nood aan een nieuwe adem?
Klaar voor verrassende ontmoetingen?
Zin om je te laten raken en inspireren?

Voor wie is deze reis?
Voor wie vanuit een open geest en een nieuwsgierig hart kiest voor persoonlijke ontwikkeling.
Wees welkom op weg naar verwondering en inspiratie.

Geef jezelf de ruimte om betoverd te worden door Ierland, mysterieus, mooi en intrigerende! Samen onderweg in een kleine groep, word je gezien en gehoord in je hele zijn. We reizen door prachtige natuur, naar krachtige oude plaatsen en bewegen tussen stilte en verhalen. We wisselen van gedachten met elkaar.

Bovenal is er ruimte voor verbinding met wat zichtbaar is: jezelf en de ander, de groep en het magische landschap.

Eveneens is er de de verbinding tussen wat merkbaar en wat niet meteen tastbaar is: tussen actie en ontspanning, tussen verleden en heden, tussen onze voorouders en ons, tussen legenden, mythen, geloof, mystiek en zin voor realiteit, tussen wijsheid en kennis, tussen uitstellen en beslissen, tussen ontspanning en ontroering…

Tijdens deze vijf dagen dompelen we ons onder in al het mooie wat Ierland ons te bieden heeft. We geven ruimte aan wat in ons leeft en nodigen zo ontroering, ontspanning, inspiratie en heling uit.

We reizen minimum met 6 en maximum met 8 deelnemers.

Welkom!

 

Deze reis is een samenwerking met HappyWeekends

Om diverse redenen reizen we zo licht mogelijk, wat neem je zeker mee:

• identiteitskaart of paspoort! Vul bij je reservatie je gegevens in zoals die staan vermeld op je identiteitskaart
• jouw vluchtdocumenten
• Ierland betaalt met euro’s
• reisstekker voor stopcontacten TYPE G (dezelfde als in Engeland)
• (reis)medicatie, indien nodig
• ‘laagjes’-kleding, muts, handschoenen, sjaal
• buiten de noodzakelijke reiskleding hoef je geen extra ‘mooie’ kleding mee te nemen
• waterdichte (!) en gemakkelijke wandelschoenen
• regenjas en/of kleine handige paraplu
• zonnebril
• fototoestel
• GSM, oplader en/of powerbank

Kleine snacks of drank voor onderweg kunnen we aankopen bij aankomst in Dublin.

Ondanks de goedgevulde dagplanning proberen we elke avond tijdig bij het hotel in te checken, zodat er tijd is om ons, indien nodig, op te frissen voor het avondmaal. Mochten we toch langer onderweg zijn dan voorzien, dan schuiven we gewoon onze ‘vuile’ voeten meteen onder tafel.

Wees tijdig met je inschrijving want het aantal plaatsen is beperkt!

FAQ’s algemeen

* Wat brengt het je?
Deze herbronning is een uitnodiging om je opnieuw bewust in tijd en ruimte met jezelf en de ander te verbinden.
Deze herbronning nodigt jouw intuïtie en voelende vermogen uit.

* Wat kan je verwachten?
We dompelen ons een aantal dagen onder in een overvoeld die Ierland ons kan bieden aan krachtige en oeroude plaatsen. Verwacht je aan verbindingen en verwondering buiten en in jezelf. We omarmen stromingen in onszelf die ons fysiek, energetische en spiritueel mee vorm geven op ons pad.
Maar bovenal is de hele reis één GENIETEN…

* Wat voor type reis is dit?
Deze reis kan je bekijken als een retraite of herbronnings-, inspiratie- en/of ervaringsreis. Of het nu cultuur, geschiedenis, spiritualiteit of gezondheid is, deze herbronning combineert het beste van verschillende werelden.

* Is het de bedoeling dat ik meedoe aan alle activiteiten?
We zijn ‘en route’ doorheen Ierland, dus iedereen toert mee van locatie naar locatie. Voor de meeste activiteiten wordt er eerst afgestemd met de groep. Ieder is dan vrij om ter plekke deel te nemen of niet. Afhankelijk van de dagplanning is er meer of minder individuele ruimte.

* Is er ruimte om alleen te zijn?
Op elke locatie kan je, indien gewenst, een tijdje alleen zijn. De duur hangt af van de dagplanning en wordt in onderling overleg op het moment zelf besproken.

* Is er ruimte voor stiltemomenten en/of meditatie?
Zeker. Op de meeste plaatsen waar we alleen zijn, is er de mogelijkheid om samen of alleen te mediteren. We spreken dit telkens ter plaatse af. De duur hangt af van de dagplanning en wordt in onderling overleg op het moment zelf besproken. Een actievere vorm van meditatie is het uitvoeren van basis Taichi- of Qigong bewegings- en ademhalingsoefeningen. Waar nodig kunnen we ten voordele van onszelf een ritueel uitvoeren. Ook dit bespreken we ter plaatse, als er vraag naar is.

 

FAQ’s praktisch

* Is inBalans een reisagentschap?
Nee, inBalans creëert, faciliteert en begeleidt deze reizen vanuit voeling met wat er leeft in onze maatschappij en wil een ruimte en tijd aanbieden voor innerlijke groei, verwondering en thuiskomen. Ik werk hierin samen met het reisbureau HappyWeekends uit Geel.

* Neem ik een reis- en/of annulatieverzekering?
Het staat je vrij om een reis- en/of annulatieverzekering te nemen. Op de inlogpagina van www.happyweekends.be kan je je hiervoor eveneens aanmelden. Hou er ook rekening mee dat dit in sommige betaalkaarten mee wordt aangeboden.

* Wat kost de reis?
De kostprijs voor 2021 ligt op dit moment nog niet vast. Contacteer me indien je op de hoogte gehouden wil worden.

* Hoeveel betaal ik als voorschot?
De prijs van het voorschot ligt op dit moment nog niet vast. Contacteer me indien je op de hoogte gehouden wil worden.

* Slaap ik alleen of met twee op een kamer?
In principe zijn alle kamers tweepersoonskamers. Mits een meerprijs kan je een enkele kamer boeken.

* Met welke extra kosten moet ik nog rekening houden?
Je dient enkel rekening te houden met de kosten van de vlucht (enkel bij bepaalde type reizen) het diner ’s avonds in, of vlakbij het hotel en je persoonlijke kosten van snacks of souvenirs onderweg.