fbpx www.massage-info.be

Energetische acupressuurmassage

Een parel van een behandeling…

Acupressuur is een oeroude Chinese geneeskunst om pijn en spanning in de spieren los te maken en de algemene circulatie en innerlijke rust in het lichaam te vergroten. De meest bekende vorm van acupressuur is de klassieke shiatsu.
Deze Energetische acupressuur vindt zijn oorsprong in het samengaan van Zen-shiatsu, een holistische oliebehandeling en energetisch werk.

Met zachte vinger- en/of handdruk wordt gewerkt op de acupunctuurpunten, gelegen op de energiebanen van het lichaam en de daarbijhorende diagnosezones op de rug en de buik. Hierbij wordt er gewerkt met olie zoals bij elke andere holistische lichaamsmassage.

Via intense, ritmische en vloeiende druk enerzijds en langzame cirkelbewegingen anderzijds geven blokkades zich sneller vrij en kan de energetische stroom in het eigen lichaamsritme terug in beweging worden gebracht. Hierdoor draagt je lichaam gemakkelijker je gedachten en wordt het eenvoudiger een onderscheid te maken tussen hoofd- en bijzaken in je leven. Deze acupressuurmassage combineert heling en genieten.

De weldoende rust en ontspanning van een Energetische acupressuurmassage zorgen voor een aantal positieve en onmisbare effecten.

Goed om weten

Voor een oliemassage kun je je best eerst douchen, zo bent u niet alleen lichamelijk maar ook energetisch zuiverder. Drink vlak voor een behandeling liefst geen alcohol, koffie of thee.

Het is raadzaam na elke vorm van behandeling of massage enkele uren volledige rust te nemen om het effect van de behandeling maximaal te kunnen voelen. De massage-olie heeft een heilzame nawerking in je huid. Als het kan, douch je jezelf best niet meteen na de massage.

Drink voldoende water om het verwijderen van afvalstoffen uit je lichaam te bevorderen.

Helende effecten

• stimulering van de bloedsomloop
• stimulering van buikademhaling
• stimulering van de spijsvertering
• extra zuurstof en voedingsstoffen
• verbetering van de verwijdering van afvalstoffen
• stimulering van het lymfatisch systeem
• vermindering van stress, pijn en stijfheid
• ontspannende werking op spieren, huid en gewrichten
• versterking van je weerstand
• gevoel van vernieuwde energie
• vermindering van angst, nervositeit en onevenwicht

‘Ik ben best vertrouwd met heel wat massagevormen, deze kende ik niet en was eerder speciaal qua techniek. Het bracht wel me in een totale rust’ Bedankt Luc voor deze nieuwe ervaring! A.M

‘Een uur ondergedompeld in heling. Het helpt mij mijn hele systeem opnieuw te ontladen’ H.H.

PRAKTISCHE INFO

Energetische acupressuurmassage (60 min.) € 85

Verwenreeks ♥ boek vijfmaal deze massage van (60 min.) en ontvang een korting van 10% (€ 383)
De verwenreeks is één jaar geldig en kan eventueel door meerdere personen gebruikt worden.

Verwenreeks massage